Σας καλωσορίζουμε στην νέα ψηφιακή εποχή.

Σας καλωσορίζουμε στην 1η ψηφιακή Έκθεση Συσκευασίας  που θα πραγματοποιηθεί 31/5-3/6/2021 σε ένα απόλυτα ψηφιακό, ασφαλές και διαδραστικό περιβάλλον τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες.

Η ψηφιακή μας πλατφόρμα την οποία θα μπορείτε να επισκεφτείτε είτε απευθείας στην ιστοσελίδα www.virtualsyskevasia.gr είτε μέσω της www.syskevasia-expo.gr θα παρέχει στον κάθε εκθέτη ξεχωριστά την δυνατότητα να προβληθεί με έναν απλό, μοναδικό και σύγχρονο τρόπο.

Ο κάθε ψηφιακός εκθέτης θα έχει το δικό του ψηφιακό προφίλ όπου μέσα από κείμενα, φωτογραφίες και video θα παρουσιάζει την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες  του. Επίσης, οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν με τους επισκέπτες με βιντεοκλήση (zoom) σε προκαθορισμένα ραντεβού μέσω των online εκπροσώπων που θα είναι διαθέσιμοι και θα τους ορίζει η κάθε εταιρεία.

Στην πλατφόρμα μας θα δείτε αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας πάντα σε συνεργασία μαζί μας και σε συνεργασία με τον ψηφιακό βοηθό της έκθεσης για ότι τυχόν χρειαστείτε. Με το πέρας της έκθεσης, οι εκθέτες θα συνεχίσουν να προβάλλονται στην πλατφόρμα τουλάχιστον για ένα χρόνο και θα γνωρίζουν ποιος τους έχει επισκεφθεί στο προφίλ τους ανεξαρτήτως αν έχουνε επικοινωνήσει ή όχι.

Επιπλέον, όποιος εκθέτης το επιθυμεί θα μπορεί να προβληθεί ως χορηγός της έκθεσης με ακόμα μεγαλύτερη προβολή καθώς επίσης και να διοργανώσει online ομιλία.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η ψηφιακή έκθεση θα διαφημιστεί μέσω των ιστοσελίδων μας, μέσω των social media, μέσω banners σε φορείς και συνεργάτες μας, μέσω δελτίων τύπου και newsletter και το πιο σημαντικό μέσω sms σε 30.000 ψηφιακούς επισκέπτες και μέσω email σε 35.000 επίσης ψηφιακούς επισκέπτες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για όποιες διευκρινήσεις & πληροφορίες για την συμμετοχή σας στην 1η Virtual Syskevasia παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στα : 210/8056205, 207 ή στα 6972095789 – Πέτρος Πετρόπουλος, 6943184890 – Λουκία Πετροπούλου ή /και να επισκεφθείτε την πλατφόρμα μας https://virtualsyskevasia.gr/ .

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και σας περιμένουμε στο μεγαλύτερο Online Event της χρονιάς στον τομέα της Συσκευασίας & των Πλαστικών!

Be there!

Be Virtual!