Μόνιμο εκθεσιακό κέντρο Ελληνικών
και Κυπριακών προϊόντων στη Νέα Υόρκη.

“TRIIRIS” EXHIBITION CENTER

Η εταιρεία μας Β & Β ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ μετά από πολυετή έρευνα, δημιούργησε το πρώτο μόνιμο εκθεσιακό κέντρο Ελληνικών και Κυπριακών εξαγωγικών επιχειρήσεων προϊόντων σούπερ μάρκετ, το οποίο λειτουργεί στην οικονομική καρδιά του πλανήτη, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (23-16, 40th Avenue, NY 11101, LONG ISLAND CITY ), και εγκαινιάστηκε 8 Ιουλίου 2011.

Η τρέχουσα οικονομική κρίση έχει κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για εξωστρέφεια των επιχειρήσεων με αποτέλεσμα οι εξαγωγές να είναι πια μονόδρομος. Το εκθεσιακό κέντρο έχει σκοπό να αποτελέσει κομβικό σημείο συνάντησης για τις εταιρείες που συμμετέχουν για να:

Δημιουργηθούν νέες επαφές, Διεισδύσουν σε νέες αγορές, Προωθήσουν τα προϊόντα τους, Ενδυναμώσουν την εταιρική τους εικόνα, Παρουσιάσουν νέα καινοτόμα προϊόντα, Δημιουργήσουν ένα προωθημένο γραφείο εξαγωγών

Περιληπτικά σας αναφέρουμε συγκεκριμένες δράσεις για το πρώτο 9μηνο λειτουργίας μας:

  • Ο Αntena Νέας Υόρκης κάλυψε τα εγκαίνια της 8ης Ιουλίου, με αποτέλεσμα σε εκπομπή του χιλιάδες τηλεθεατές να μάθουν για το εγχείρημά μας.

  • Στο περιοδικό ΕΣΤΙΑΤΩΡ του Αυγούστου έγινε πολυσέλιδο αφιέρωμα του εκθεσιακού μας κέντρου και επίκεινται και νέες δημοσιεύσεις

  • Από το NATIONAL GREEK TV, το μεγαλύτερο ελληνοαμερικανικό κανάλι της ομογένειας, έχει ετοιμασθεί video για τη προβολή των εκθετών μας σε ζώνες υψηλής θεαματικότητας.

  • Γίναμε μόλις σε 9 μήνες λειτουργίας μέρος του συστήματος έχοντας την ανοχή ή την αποδοχή του ελληνοαμερικάνικου lobby του κλάδου μας.

  • Κάθε μέρα γίνεται συνεχής ενημέρωση και προσπάθεια με το δικό μας τρόπο του direct marketing, να προωθηθούν συνεργασίες προς όφελος των εκθετών μας.

  • Βάλαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το σύνδεσμο ελλήνων ιδιοκτητών εστιατορίων Αμερικής PAN GREGORIAN με 7000 μέλη για κατευθείαν συνεργασία με τους εκθέτες μας και διακίνηση των προϊόντων τους σε όλα τα ελληνικά εστιατόρια.

Με εκτίμηση
Βασίλης Αντζουλής