Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η 9η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» 2023 που διοργανώθηκε από την O.MIND CREATIVES, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023.

 

 

 

 

Περισσότεροι από 18.000 επισκέπτες πέρασαν και τις 3 ημέρες από τα 3 εκθεσιακά Halls της έκθεσης, επισκεπτόμενοι τους σχεδόν 300 εκθέτες, λαμβάνοντας γνώση για νέα προϊόντα, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τεχνολογίες για όλους τους κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και νέα οχήματα, εναλλακτικές λύσεις καυσίμων και συντήρησης στόλου οχημάτων.

 

Κατά κοινή ομολογία των εκθετών, το κοινό που επισκέφθηκε την έκθεση προερχόταν από μεγάλους ομίλους, σημαντικές επιχειρήσεις, αποτελούνταν από υψηλόβαθμα στελέχη, αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα των επαφών που έγιναν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.  Πλήθος νέων συνεργασιών και υπηρεσιών ή/και μηχανημάτων έλαβαν χώρα εντός της 3μερης έκθεσης, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η προσέλευση ξένων επισκεπτών, σε διπλάσιο ρυθμό σε σχέση με το παρελθόν.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην έκθεση διαδραμάτισαν και οι 12 παράλληλες εκδηλώσεις LOGI.C events, που φέτος συν-διοργανώθηκαν από κορυφαίους Φορείς της αγοράς, Εταιρείες Συμβούλων και Εταιρείες-Εκθέτριες με τη συνδρομή του περιοδικού Supply Chain & Logistics. Πλήθος επισκεπτών της έκθεσης παρακολούθησαν τις θεματικές των LOGI.C, συμμετείχαν με ερωτήσεις και καταθέσεις απόψεων, σε ένα 3μερο διακίνησης τεχνογνωσίας από τους πανελίστες.

 

Την έκθεση επισκέφθηκαν, χαιρέτισαν και υποστήριξαν, από πλευράς Πολιτείας, πρόεδροι Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων, οι Πρόεδροι όλων των φορέων-υποστηρικτών της, ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, ο Γενικός Διευθυντής Τελωνείων και ΕΦΚ της ΑΑΔΕ, ενώ την Κεντρική Πολιτεία εκπροσώπησαν η Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, κ. Γιάννης Ξιφαράς και η Γενική Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων εκ μέρους του Υπ. Ανάπτυξης, κα Βασιλική Λοΐζου.

 

Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES και οι περίπου 300 εκθέτες ανανεώνουν το εκθεσιακό ραντεβού τους για την 10η «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» τον Οκτώβριο του 2025.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr.