2ο SUPER MARKET FORUM ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
«Το πρόβλημα να γίνει ευκαιρία. Το επόμενο βήμα προς την ανάπτυξη»

Μετά την επιτυχία του «SUPER MARKET FORUM» 2014, η Β & Β ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ και το κορυφαίο ελληνικό περιοδικό leader στην ελληνική αγορά, «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ SUPER MARKET», ανταποκρινόμενοι στο διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον σύναψης εμπορικών συνεργασιών, διοργανώνουν το «2ο SUPER MARKET FORUM» 2015 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ, με θέμα «Το πρόβλημα να γίνει ευκαιρία – Το επόμενο βήμα προς την ανάπτυξη», ενδυναμώνοντας την προβολή των επιχειρήσεων που ανήκουν στον κλάδο παραγωγής τροφίμων και ποτών και γενικότερα ειδών σούπερ μάρκετ.

Επί σειρά ετών με την μακρόχρονη εμπειρία μας, τόσο μέσω των κλαδικών περιοδικών «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ SUPER MARKET», «SUPER MARKET GUIDE» και «TRIIRIS», όσο και μέσω των εκθεσιακών μας κέντρων που λειτουργούν σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Ντουμπάι «TRIIRIS» EXHIBITION CENTERS, παραμένουμε δίπλα στους Έλληνες επιχειρηματίες που επιθυμούν διέξοδο σε νέες συνεργασίες.

ΕΚΘΕΣΗ:

Για δύο ημέρες Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα APHRODITE II του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental οι συμμετέχοντες – υπεύθυνοι των εταιρειών της βιομηχανίας παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας και εμπορίας τροφίμων, ποτών, καλλυντικών, προϊόντων super market γενικότερα που θα εκθέτουν τα προϊόντα τους, θα έχουν B2B συναντήσεις για σύναψη εμπορικών συμφωνιών με ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ, δικτύων διανομής, εταιρειών μαζικής εστίασης κλπ.

ΟΜΙΛΙΕΣ:

Παράλληλα κατά την διάρκεια του διημέρου Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα APHRODITE III του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental κορυφαία στελέχη και

επιχειρηματίες του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα προτείνουν τρόπους για να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις του κλάδου, για να δημιουργηθούν προοπτικές για νέες κερδοφόρες ενέργειες.

Κατεβάστε το πρόγραμμα σε αρχείο word.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ:

Το κόστος συμμετοχής για 1 άτομο είναι €100.
Για επιπλέον του 1 ατόμου η συμμετοχή είναι €70/άτομο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΘΕΤΗ:

Το κόστος συμμετοχής για το διήμερο είναι 500€ ανά εταιρεία, και περιλαμβάνει χώρο με τραπέζι για τοποθέτηση προϊόντων – δειγμάτων και συμμετοχή στις B2B συναντήσεις.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο «2ο Super Market Forum» 2015, και να αξιοποιήσετε την ευκαιρία στοχευμένων και επιτυχών επαφών, ώστε να αυξήσετε το πελατολόγιό σας και τις πωλήσεις σας. Παρακαλούμε συμπληρώστε τα έντυπα συμμετοχής άμεσα, διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Έντυπο συμμετοχής επισκέπτη.

Έντυπο συμμετοχής εκθέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας επικοινωνήσετε μαζί μας στα 210-8814731, 210-8837107 και στο info@bbe.gr

Με εκτίμηση
Βασίλης Αντζουλής

ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΙΗΜΕΡΟΥ